Felfújható Sup Paddle Board

Az együléses felfújható kajak


Ez egy egyszemélyes kajak, amely akár 220 kg-ot is támogat. Ami nagyszerű a horgászathoz, a szabadidős evezéshez, a testedzéshez és a felfedezéshez. Hozd össze a kutyát vagy a halászfelszerelést, és menj össze az összecsukható kialakítással.

Méretek: 12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '' vagy 3.85X0.8X0.45m.

Prémium katonai minőségű csepegtető PVC-ből készült, 2 kamrával, top-drop öltéssel; alsó csepp öltés.

Követés:   A nyomkövetés a Kayak elsődleges célja. Tól től   annak       agresszív elmozdulási hajótest alakja az V típusú alsó kialakításhoz - ez       A kajak nyomai rendkívül egyenesek és gyorsak.

Egyensúly:   12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 ''   ez a fórum jól van       kiegyensúlyozott ahhoz, hogy a szélsőséges vízállóságot és a paddler súlyát 220 kg-ig kezelje.

Tartósság: A tábla felfújható, de nem érzi magát. Rendkívül       merev és megbocsátó a vízen. Támogatja a teljes 2 éves garancia.

Alak: V-alsó forma. Ez a forma nagyon   hatékony mozgás a vízen, a sebesség és a manőverező képesség javítása. A 12'6 'hosszúságnál   ez az űrlap kiemeli   gyorsulás és követés. A keskeny íj miatt   a kajak   egy meredek hullámon áthalad, nem pedig rajta. Az ésszerű szélesség (31,5 '') együtt a   felhajtóerő   Az infláció növekedése páratlan egyensúlyt és stabilizációt biztosít.  


ELŐZŐ:No

KÖVETKEZŐDOUBEL SEAT INFLATABEL KAYAK

Shrink