Rólunk

Haojing Trading Co., Ltd., 2006-ban alapított, mindig vízi sporttermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Több mint tíz éve fejlődő piacon piacvezető lett Kínában a felfújható termékek tervezése és gyártása terén. A közelmúltban felfújható kajakok cégünk fő termékei lettek.


A nyertes Innovációs Óceán Technológia a Haojing Kereskedelmi Vállalat divíziójaként alakult 2019-ben. Ez egy gyár, amely a felfújható kajak és a V-keel ISUP innovációjával, kutatásával, tervezésével és gyártásával foglalkozik. Két műhelyünkből álló üzemünk összesen 2000 négyzetméteres területtel rendelkezik. A gyárszerkezet: Innovation R & D osztály, 2 fő - minden évben 1 vagy 2 új szabadalmi terméket fejlesztenek ki; Nemzetközi értékesítési osztály, 3 fő - vállalja az európai és amerikai piacon történő értékesítést; több mint 3 éves munkatapasztalat munkavállalók 15 fő. A gyár termelési kapacitása: együléses felfújható kajak 500sets / hó; kétüléses felfújható kajak 500sets / hónap és V-keel ISUP 500sets / hó.


Felfújható termékek folyamatos innovációjára törekszünk! A felfújható kajak csak az első lépés, új egyedi termékeket is fejlesztünk.

Adja meg a gondolatait, visszaadlak neked innovatív termékeket!Cégelőny: Innováció, Fejlesztés, Minőségellenőrzés


Cégcél: Boldog Go!


Vizsgálat:

Vizsgálat
Shrink