DOUBEL SEAT INFLATABEL KAYAK

A duplaüléses felfújható kajak


Ez a két személy kajak, 350 kg-ig támogatható. Ez nagyszerűvé teszi a horgászathoz, a szabadidős evezéshez, a testmozgáshoz és a felfedezéshez. Hozzon magaddal egy kutyát vagy halászfelszerelést, és hajtsa végre az összecsukható kivitelét.

Méretek: 14 '' x 35,5 '' x 17,7 '' vagy 4,26X0,9x0,45m.

Prémium katonai minőségű PVC öltésből, 2 kamrával, felső öltéssel; alsó-csepp öltés.

Követés:   A kajak elsődleges hangsúlya a követés.       Tól től   agresszív elmozdulási test alakja a V típusú fenékhez képest       kialakítás - ez a kajak rendkívül egyenes és nagy sebességgel halad.

Egyensúly:   14 '' x 35,5 '' x 17,7 '',   ez       A tábla kiegyensúlyozott a rendkívüli vízállóság és a lapát kezelésére       súlya 350 kg-ig.

Tartósság: A tábla felfújható, de nem érzi magát       azt. Rendkívül merev és megbocsátó a vízen. Teljesen támogatjuk       2 éves garancia.

Alak: V-alsó forma. Ez a forma nagyon megengedi   hatékony mozgás a vízen keresztül, javítva a sebességet és a manőverezhetőséget. A 14 '' hosszúságnál   ez a forma kiemeli   gyorsulás és követés. A keskeny íj miatt,   a kajak   áthalad egy meredek hullámon, nem pedig rajta halad. Az ésszerű szélesség (35,5 '') 2 fő számára, a   felhajtóerő   Az infláció aránya páratlan egyensúlyt és stabilizációt biztosít.  

Csomag:

X2 kajak beépített kényelmes üléssel.
x1 hordtáska
x1 kétszintes kézi szivattyú
x 2 alumínium kajak-lapát


ELŐZŐFelfújható Sup Paddle Board

KÖVETKEZŐ:No

Shrink